Het is bijna zover, over twee weken start de tour en een weekje later is Den Helder aan de beurt.

Schermafbeelding 2017-07-14 om 17.52.18 Schermafbeelding 2017-07-14 om 17.51.45Met de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. De opruimactie start op dinsdag 1 augustus 2017 op twee locaties – in Cadzand (zuid) en op Schiermonnikoog (noord). De hele Noordzeekust is opgedeeld in 30 etappes waarbij deelnemers uit het hele land komen helpen een stuk strand schoon te maken. Na twee weken finishen de noord- en zuidroute tegelijkertijd in Zandvoort op dinsdag 15 augustus 2017. Hier worden de resultaten bekend gemaakt tijdens de feestelijke afsluiting.

Op 9 augustus loopt de route van Huisduinen (Outdoor activiteiten centrum Storm Aan Zee) naar Julianadorp (Strandrestaurant Paal 6). Aanmelden

Op 10 augustus van Julianadorp (Strandrestaurant Paal 6) – Callantsoog (Strandrestaurant WOEST) dan wordt nog net een kilometer van ons strand mee genomen. Aanmelden

Leave a reply

required