Klacht of Melding

[one_half padding=”10px 10px 10px 10px”]

Wij vragen u om uw gegevens in te vullen zodat wij u kunnen benaderen voor de afhandeling van uw vraag of klacht. Als u wilt weten hoe uw gegevens verwerkt worden, of hoe u moet handelen als uw deze in wilt zien of wilt laten verwijderen, lees dan ons Privacy statement.

  Maak uw keuze Dhr.Mevr.

  Uw naam en voorletters (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw geboortedatum

  Uw telefoon nummer

  Onderwerp

  Gegevens betreffende uw klacht of Melding

  Op welke datum is de klacht / melding van betrekking?

  Op welke locatie heeft Uw klacht betrekking?

  Uw bericht

  Neem de volgende gegevens over in het veld en druk op Verzenden

  captcha

  Door gebruik te maken van dit formulier, gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag.


  [/one_half][one_half_last padding=”10px 10px 10px 10px”]

  Klacht of Melding

  De Stichting Strandexploitatie Noordkop doet er alles aan om uw verblijf op het strand zo aangenaam mogelijk te maken. Toch kan het zijn dat u een klacht of een andere melding heeft. Bijvoorbeeld een onheuse bejegening door een medewerker of dat u een onveilige of onhygiënische situatie op het strand aantreft. In dat geval verzoeken wij u, uw klacht of melding middels het klachten-/ meldingenformulier door te geven aan de Stichting Strandexploitatie Noordkop zodat wij onze dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op uw behoefte. Is het iets heel dringends kunt u contact opnemen met de strandmanager 06-30410715

  klacht schoon strand

  [/one_half_last]