Algemeen

[three_fourth padding=”10px 10px 10px 10px”]

Welkom op de site van de Stichting Strand Exploitatie Noordkop (kortweg SSN).
Strand5
Op deze site vindt u informatie over waar de SSN verantwoordelijk voor is, wat de stichting doet, hoe deze is opgebouwd qua organisatie en wat er aan nieuws en evenementen te melden is in relatie tot het strand van Den Helder.

In het algemene deel vindt u informatie over de veiligheid op het strand, het weer en UV verwachting op het strand, informatie voor mindervaliden die het strand willen bezoeken en een aparte pagina voor kinderen met informatie over het strand (educatief).
Dan natuurlijk de belangrijkste informatie over de stranden van Den Helder en Julianadorp en wat er in de directe omgeving van de stranden te doen is.  (Dit deel is ook in het Engels en Duits te bekijken).

Mocht u op- aanmerkingen op onze site hebben, of willen reageren op een artikel of informatie op een pagina, dan kunt u onderop de pagina een bericht voor ons achterlaten. Indien relevant, dan wordt dat bericht geplaatst en krijgt u uiteraard een reactie van ons terug. Op die manier helpt u ons om de informatie steeds beter te maken op de site. Ook aanvullingen met onderwerpen die u nog op de site mist, zijn uiteraard welkom.

Als u om wat voor reden dan ook een klacht over ons werk of dienstverlening in wilt dienen, dan kunt u gebruik maken van het klachtenformulier.  Dit formulier vindt u in het contactmenu onderaan de pagina of in het HOME-menu.
[/three_fourth][one_fourth_last padding=”10px 10px 10px 10px”]

 

Heel veel strandplezier en tot spoedig ziens op één van onze mooie stranden.

[/one_fourth_last]